Vučelić: Nedopustivo je da Stojković bude nemaran

Remi u Hagu koji je označio eliminaciju Partizan iz Lige Evrope još dugo će peći sve kojima je crno-bela boja u srcu. Među njima je i predsednik kluba iz Humske Milorad Vučelić koji je prst krivice upro u golmana i kapitena Vladimira Stojkovića.

– Nedopustivo je da kapiten Stojković bude nemaran i dekoncentrisan. Lopta je letela 60-70 metara, to nije greška, loša odbrana, to je odsustvo koncentracije – rekao je Vučelić za “Novosti”.

Prvi čovek osvajača kupa potom je spustio loptu i apostrofirao da je ekipa dominirala u Holandiji.

– Nije reč o napadu na bilo koga nego jednostavno kritika, ovo nismo smeli da ispustimo. AZ Alkmar se u ovoj utakmici ništa nije pitao. Partizan ga je nadigrao, bio je superioran, demonstrirao je vrhunski fudbal. U finišu nismo bili dorasli svojoj igri, a kada se ona napusti nastaju mnogobrojni problemi. Jedan moj prijatelj mi je rekao da nikada u životu nije video da neki srpski klub igra tako. I ponovo smo pali sa igračem više, jednostavno Partizan je pobedio sam sebe. To je ono što je u svemu ovome najtužnije.

Vučelić pruža punu podršku treneru Miloševiću i celokupnom stručnom štabu.

– Mesto stručnog štaba ne dolazi uopšte pod sumnju, neće biti radikalnijih poteza. Niko ne pomišlja na bilo šta slično. To rade ljudi koji imaju debalans inteligencije i strasti. Mi smo se sami sebi desili i udesili sami sebe, mogli smo da damo još dva-tri gola. Oni su za sedam, osam meseci unapredili igru, to je neki drugi Partizan, što ne znači, naravno, da ne bi trebalo da postoji kritička reč. Ne može neko da bude superioran 80 minuta, a onda se sve obrne u kontrasmeru.

Izvor:
Večernje novosti
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!