Valjadolid tužio Đukića!

Đukić je trenirao Valjadolid od 2011. do 2013. godine, uveo ga je u Primeru, ali je napustio klub u leto pretprošle godine i preuzeo Valensiju.

Fudbalski klub Valjadolid traži od srpskog stručnjaka Miroslava Đukića odštetu zbog jednostranog raskida ugovora 2013. godine.

Valjadolid je pred sudom u istoimenom gradu podneo tužbu protiv Đukića i njegovih pomoćnika, od kojih traži preko 500.000 evra. Od Đukića se po toj tužbi traži 375.000 evra, a ostatak od Dejana Ilića i Rajmonda Enrik-Kola, koji su mu bili asistenti.

Đukić je trenirao Valjadolid od 2011. do 2013. godine, uveo ga je u Primeru, ali je napustio klub u leto pretprošle godine i preuzeo Valensiju.

Prvi čovek Valjadolida Karlos Suares tvrdi da je u prvom ugovoru koji je Đukić potpisao postojala klauzula vezana za jednostrani raskid ugovora i otuda zahtev za odštetu. Srpski stručnjak je, inače, sa Valjadolidom imao ugovor do kraja sezone 2013/14.

– “Imali smo pravo da raskinemo ugovor, time što bismo platili kompenzaciju za ostatak sezone. U našem slučaju, to je bilo mesec dana. Sledeća sezona nije bila pokrivena ugovorom“, istakao je Enrik-Kol, – “U pitanju su drugačije interpretacije iste klauzule, a što se tiče nas to je glupost”.

Predsednik Valjadolida Karlos Suares je istakao da je zahvalan na svemu što je Đukić uradio za klub, ali je na saslušanju, koje je trajalo tri sata, zahtevao odštetu.

– “Đukić je uradio sjajne stvari za nas u prvoj godini i bez njega ne bismo bili ovde. Oni su imali predugovor sa Valensijom i jasno je da moraju da nam plate odštetu”, istakao je Suares.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!