Sulejmani: Jol hoće da me uništi

Napadač Ajaksa Miralem Sulejmani optužio trenera kluba iz Amsterdama posle odluke da ga ne pusti na pozajmicu u Vest Hem

Taman kada se pomislilo da su trener Ajaksa Martin Jol i naš potencijalni reprezentativac Miralem Sulejmani zakopali ratne sekire, napadač tima iz Amsterdama je ponovo uzburkao javnost izjavom da „Jol hoće da mu uništi karijeru“.

Povod novog sukoba je odluka iskusnog stručnjaka da Sulejmanija ne pusti na jednogodišnju pozajmicu u Vest Hem, iako se Miralem složio sa predlogom Engleza.

– Jol želi da uništi moju karijeru – rekao je Sulejmani u razgovoru za „AD Sportvereld“. – Ne razumem šta hoće od mene. Odlazak na pozajmicu u Vest Hem bi bio novi početak za mene. Trener Avram Grant u meni vidi veliki talenat…

U pripremnim mečevima Sulejmani je igrao dobro za Ajaks i delimično zbog toga „kopljanici“ nisu želeli da ga puste u Vest Hem, nadajući se da će na terenu konačno da vrati bar deo uloženog novca u transferu vrednom 16.25 miliona evra. Nekadašnji igrač Partizana je u Ajaks došao 2008. iz Herenvena za rekordnih 16,25 miliona evra.

Drugi razlog je što su klub već napustila dvojica napadača Marko Pantelić i Denis Romedal i u Amsterdamu ne žele da ostanu i bez našeg internacionalca, iako je Sulejmani, navodno, imao obećanje „kopljanika“ da će ga pustiti ako se pojavi zainteresovani klub.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!