Radovan Ćurčić ponovo v.d. selektor!

Fudbalska reprezentacija Srbije dobila je novog-starog selektora u ekspresnom roku. Dik Advokata naslediće dosadašnji selektor mlade reprezentacije i nekadašnji v.d. selektora Radovan Ćurčić.

Fudbalski savez Srbije izgleda je sačekao da poraz od Danaca prenoći pa da se podvuče crta i raskrste računi sa Dikom Advokatom.

Još sinoć je bilo jasno da će Holanđanin napustiti kormilo “Orlova” a čelnici FSS već su imali spremno rešenje. Umesto Dik Advokata, funkciju selektora “A” reprezentacije u buduće će obavljati Radovan Ćurčić!

Nekadašnji trener Javora obavljao je u prethodnom periodu funkciju selektora mlade reprezentacije koju je uspeo da odvede na EP u Češkoj iako je u baražu za privala imao Špance.

Pojedini mediji prenose da će Radovan Ćurčić ponovo biti prelazno rešenje a za sada je izvesno samo to da će dosadašnji selektor “Orlića” voditi “A” reprezentaciju tokom prijateljske utakmice sa Grcima na Kritu.

Podsećamo da je Radovan Ćurčić već imao prilike da vodi “A” reprezentaciju i to pre imenovanja Siniše Mihajlovića za selektora.

Srbija je na turneji po Srednjoj Americi sa Ćurčićem na čelu poražena u duelima sa Meksikom (2:0) i Hondurasom (2:0) a onda je na startu 2012. Srbija slavila protiv Jermenije (0:2) i remizirala sa Kiprom (0:0).

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!