Orlovi lete u Koreju, pa u Australiju?

Fudbalski savez Srbije pred dogovorom o gostovanju reprezentacije početkom juna. Alternativne varijante Meksiko, Kolumbija, Rusija, Poljska, Ukrajina

Fudbalski savez Srbije nalazi se u završnoj fazi pregovora za gostovanje nacionalnog tima u Južnoj Koreji (imamo skor 6-3-1, uz gol-razliku 17:7) i Australiji (0-0-1, 1:2) u junu ove godine! “Orlovi” bi sa Korejom trebalo da igraju 4. juna, a sa Australijom 8. juna.

– “Gotovo tri meseca se dogovaramo sa pomenutim nacionalnim savezima i do kraja nedelje bi trebalo da definišemo sve oko odigravanja tih mečeva. Pregovori vode ka pozitivnom rešenju jer postoji veliko interesovanje za gostovanje Srbije, pogotovo u Australiji, koja ima našu mnogobrojnu dijasporu” – potvrđuje generalni sekretar FSS Zoran Laković.

Ukoliko se nešto nepredviđeno dogodi u poslednji čas, FSS ima više alternativnih varijanti.

– “Imamo ponudu Meksika za meč u Americi, pa Kolumbije, kao i nekoliko evropskih selekcija, među kojima su Rusija, Poljska i Ukrajina. Suština je da reprezentacija dobije dva kvalitetna meča van Beograda i da se što bolje pripremi za finiš kvalifikacija” – ističe Laković.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!