Dušan Vlahović pozitivan na koronavirus!

Mladi napadač Fiorentine prvi je poznati srpski fudbaler zaražen virusom “Kovid-19”!

Italija je postala svetski epicentar virusa korona, a u njoj je zaražen i Dušan Vlahović (20), centarfor Fiorentine, koji je pozitivan na virus “Kovid-19”, što je potvrdio i njegov klub.

Nekadašnji igrač Partizana igrao je sezonu karijere, postizao važne golove i potvrdio da je jedan od najperspektivnijih napadača u Evropi, a sada će morati na lečenje od virusa koji je pogodio još poznatih fudbalera i trenera.

“Fiorentina obaveštava javnost da je Vlahović imao pozitivne nalaze na testu identifikacije virusa korona – ‘Kovid-19’. Igrač je asimptomatičan i nalazi se kod kuće”, objavila je Fiorentina.

Dakle, centarforu je utvrđeno prisustvo virusa u organizmu iako nije pokazao simptome. Isti je bio slučaj i sa igračem Juventusa, Danijeleom Ruganijem.

“Klub trenutno aktivira sve procedure izolacije propisane zakonom, počev od popisa imena svih ljudi sa kojima je bio u kontaktu”, takođe je poručeno sa stadiona “Artemio Franki”.

Ubrzo se uglasio i sam Vlahović, istakavši da se oseća dobro.

“Hteo bih da umirim sve i kažem da sam dobro. Znajte da me ovaj virus neće zaustaviti i pobediću i protiv njega” – objavio je Vlahović na Instagramu.

Sezona Serije A je ove nedelje suspendovana do daljeg, bez informacije o tome kada će i da li će biti nastavljena.

Izvor:
Mondo.rs
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!