Đorić: Ja sam kriv, poraze kadeta smatram ličnim neuspehom

Neslavan oproštaj Đorićevih kadeta sa Evropskog prvenstva

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Milovan Đorić preuzeo je na sebe odgovornost za neuspeh na prvenstvu Evrope, koje se održava u Beogradu, Novom Sadu, Smederevu i Inđiji.

– “Svu odgovornost primam na sebe. Na kraju sam trenerske karijere, a pred ovim momcima je svetla budućnost. Osim u drugom poluvremenu protiv Engleske, na svim ostalim mečevima smo podbacili”, rekao je Đorić.

On je dodao da se u igri naših mladih fudbalera osetilo da nisu imali dovoljno takmičarskih utakmica, zbog čega su u važnim trenucima bili uplašeni.

– “To se najbolje videlo posle brzog vođstva Engleske od 3:0. U tim trenucima dečaci su delovali uplašeno. Primili su tri gola bez šanse protivnika i zato ne mogu mnogo da im zamerim. Imam, međutim, neke druge zamerke, koje ću reći samo igračima”, rekao je Đorić.

Iskusni trener je dodao da je jedino zadovoljan igrom Srbije u drugom poluvremenu protiv Engleske.

– “Ovaj plasman smatram ličnim neuspehom. Igrali smo u jakoj grupi, ali to ne može da bude opravdanje. Ne mogu da osporim čistu i ubedljivu pobedu protivnika”, priznao je Đorić.

Posle bledih igara njegovog tima u prva dva kola, selektor Engleske Džon Pikok bio je oduševljen plasmanom u polufinale prvenstva Evrope. Tako se Engleskoj pruža mogućnost da odbrani titulu osvojenu prošle godine. Protivnik Engleske u polufinalu biće Holandija.

– “Ovde smo imali uspona i padova. Protiv Danske smo najviše podbacili. To smo popravili u meču protiv dobre ekipe Srbije. Zadovoljan sam igrom, a još više rezultatom. Posebno se radujem raspletu u grupi”, rekao je nakon meča
Pikok.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!