Terzićeva sloboda vredna milion evra

Viši sud u Beogradu odlučio je da ukine pritvor bivšem predsedniku FSS Zvezdanu Terziću pošto uplati iznos od milion evra kao jemstvo za odbranu sa slobode

Sud odbija ponuđeno jemstvo od 535.000 evra i određuje jemstvo od milion evra za puštanje iz pritvora Zvezdana Terzića – saopštio je, u ponedeljak, na kraju glavnog pretresa sudija Danko Laušević.

Prema rečima Terzićevog branioca, advokata Ante Boškovića iznos koji je sud odredio je preveliki, ali će porodica i prijatelji, koji su se već prijavili, pomoći da se u nekretninama obezbedi tražena cifra.

Kad rešenje postane pravosnažno, advokati će sudu podneti dokaze o obezbeđenju jemstva, odnosno upisa hipoteke na nekretnine uz uverenje da će se Terzić odazivati na sve sudske pozive do kraja krivičnog postupka. Posle toga biće pušten iz pritvora. Advokat Bošković veruje da će se sve završiti do 15. juna za kad je zakazan nastavak glavnog pretresa.

Zvezdan Terzić se predao u novembru prošle godine, posle više od dve godine skrivanja. Na teret mu se stavlja da je protiv pravno prisvojio oko četiri miliona evra prilikom prodaje četiri fudbalera OFK Beograd.

Radi se o transferima Vanje Grubača, Stefana Stošića, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića, koji bi trebalo da budu saslušani kao svedoci u ovom procesu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!