Albanci pozivaju na ubistvo reprezentativaca Srbije u revanšu!? (FOTO, VIDEO)

Ponašanje Albanaca prevazilazi sve mere i granice.

Posle drona u Beogradu, reklame za keks u kome se pokazuje upravljač za dron i još mnogo malih provokacija, poslednja provokacija je neverovatna.

Navijači Škendije iz Tetova, popularni “Balisti” su na utakmici protiv Metalurga iz Skoplja razvili veoma uvredljiv transparent na kojem su upitali Mišela Platinija da li će se Albanija plasirati na EP ukoliko ubiju srpske igrače u revanšu.

Navijači makedonskog kluba iz Tetova, na taj način izrazili su revolt na odluku UEFA da dodeli pobedu Srbiji od 3:0 posle incidenata na meču protiv Albanije u Beogradu.

– “Dragi Platinoviću, oni su pretukli naše igrače i pobedili, da li ćemo otići na Evropsko prvenstvo ako ih ubijemo u revanšu”, pisalo je na transparentu.

Disciplinska komisija UEFA kaznila je Srbiju oduzimanjem tri boda i dva meča bez publike, plus novčano 100.000 evra, dok će Albanija morati da plati isti iznos.

Oba nacionalna saveza najavili su žalbe na odluke UEFA.

Navijači Škendije nedavno su na utakmici protiv Vardara istakli transparent na kojem je pisalo “Srbi rak Evrope”, sa podsećanjem na nerede u Đenovi, ubistvo Brisa Tatona u Beogradu i prekid utakmice sa Albanijom.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!