Žigić: Ne gubimo nadu

Visoki napadač reprezentacije Srbije Nikola Žigić priznaje da mu je poraz od Estonije teško pao, ali da vremena za tugovanje nema.

Pred Srbijom je duel istine sa Italijom, koji u slučaju pobede može situaciju na tabeli da okrene u korist Petrovićevih izabranika.

– Poraz nam je svima teško pao. Nismo očekivali da će biti ovako. Znali smo da je reprezentacija Estonije ozbiljan rivali, ali ovakav ishod niko nije mogao da predvidi. Šta je tu je, ima još dosta da se igra. Okrećemo se Italijanima, vreme ne možemo da vratimo. Stanje je sada loše za nas. Imali smo vođstvo, ali ne znam šta nam se desilo. Moramo ovaj poraz što pre da izbrišemo iz glave – iskren je Nikola Žigić.

Navijači su pokazali na utakmici sa Estoncima da su već izgubili nadu da će se reprezentacija Srbije plasirati na Prvenstvo Evrope, da li i vi tako mislite?

– Ne, ne. Nikada ne gubimo nadu. Početak je kvalifikacija, idemo napred pa šta bude. Italija je veliki izazov, ali nadam se pozitivnom rezultatu.

Da li imate snage da napravite iznenađenje u Đenovi i pobedite Italiju na njihovom terenu, kao što su to Estonci uradili u petak uveče?

– Biće nam teško, ali moramo da dignemo glavu. Ima još dosta da se igra, sve je dalje u našim rukama. Nadam se pozitivnom rezultatu.

Došlo je do zabune kod gola u isto vreme slavili ste i vi i Zdravko Kuzmanović?

– Kuzmanović je šutnuo mene je pogodila lopta u koleno i završila u mreži. Posle poraza nije ni bitno kome će da bude pripisan gol – jasan je Žigić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!