Veljko Paunović dobio otkaz u Čikagu

Srpski stručnjak i američki klub razišli su se po završetku sezone, objavio je Čikago i dao se u potragu za novim strategom.

Srpski trener Veljko Paunović neće više biti šef stručnog štaba američkog tima Čikago Fajer.

– Pre četiri godine Paunović je sa stručnim štabom prihvatio izazov da ustanovi fudbalsku kulturu u Fajersima. Njihovi napori su pomogli oživljavanju kluba sa takmičarskim duhom i posvećenošću da se fudbal uvek stavlja u prvi plan. Bili su nemilosrdni u svojoj predanosti klubu i na tome smo neizmerno zahvalni – rekao je generalni menadžer Čikaga Nelson Rodrigez.

Paunović je bio osmi trener koji je seo na klupu Čikaga. To je uradio 2015. godine odmah pošto je sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio prvo mesto na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu. Pre dve godine je uveo klub u plej-of prvi put posle 2012. Te 2017. je bio trener i Ol star tima.

Čikago je nedavno dobio novog vlasnika Džoa Mansueta, koji je tom prilikom izjavio da će biti preispitan rad svakog zaposlenog.

Ranije je objavljeno da će taj tim napustiti i pojedini fudbaleri, među kojima su najzvučnija imena Bastijana Švajnštajgera i Nemanje Nikolića.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!