Stojković: Čeka nas težak meč u Jerevanu

Golman Orlova je branio i pre sedam godina u Jerevanu kada je naša reprezentacija jedva izvukla bod

Koga zmija jednom ujede, i guštera se plaši. Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković je jedan od šestorice reprezentativaca Srbije koji su pre sedam godina u Jermeniju otišli po tri sigurna boda, a vratili se srećni što su izvukli 0:0.  Jermeni su tada iznenadili Srbiju, bili bolji rival i bliži pobedi. Dovoljan poziv na oprez pred novo gostovanje u Jerevanu.

– “Igrali smo protiv Jermenije kada je bila dosta slabija, ali nas je pošteno namučila. Svi smo očekivali tri boda jer smo ih pobedili u Beogradu sa 3:0. Teren je bio užasan, atomsfera slična. Stvorili su nam mnogo šansi i taj put u Jerevan nam nije ostao u lepom sećanju. Očekujem sada još težu utakmicu, gde će domaća reprezentacija igrati na kontranapade, a tu su i najopasniji. Teško gostovanje, ali svi verujemo u tri boda i uspešan start. Sada sam siguran da će biti mnogo bolje”, kaže Vladimir Stojković za Žurnal.

Stojković je u reprezentaciju ušao kao prvotimac Crvene zvezde sa 23 godine. Danas mu je konkurencija u dresu Orlova, 19-godišnji golman Crvene zvezde, Predrag Rajković kojeg mnogi vide kao budućeg broja jedan u nacionalnom timu.

– “Odličan golman i dečko. Pružam mu podršku maksimalno, kako bi se što pre uklopio. Nema greške kod njega”, hvali Stojković mlađeg kolegu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!