Srbija bez petorice “orlova” otputovala u Grčku

Niko nije odbio da igra za reprezentaciju

Potresi debkla od Danske u kvalifikacijama za EURO2016 i dalje se osećaju.

Još nije poznato ko će naslediti Dika Advokata na selektorskom mestu, Radovan Ćurčić će voditi fudbalere Srbije u prijateljskom meču sa Grčkom u utorak i njegova sudbina i dalje nije jasna, a petorica reprezentativaca vraćeno je u svoje klubove zbog povreda.

– “Aleksandar Kolarov se vratio u klub zbog povrede, Matija Nastasić takođe, Dušan Tadić zbog povrede kolena, a Zdravko Kuzmanović ima problem sa aduktorom.

Neće putovati ni Biševac, kod njega je dosta nezgodna situacija obnovio se bol u mišiću, ne smemo da rizikujemo da pogoršaju povrede i on se vratio u Francusku. To je pet igrača koji neće putovati sa nama, nisam odlučio da pozivan nove”, rekao je Ćurčić, i dalje selektor mlade selekcije i vršilac dužnosti A reprezentacije.

Novi potpredsednik FSS Savo Milošević saopštio je da će ubuduće odlučivati o svemu što je u vezi sa A i mladom reprezentacijom, i da je u razgovoru sa igračima posle poraza od Danske rekao da je njihov odnos bio nedopustiv za profesionalce.

– “Prioritet u igri neće imati umetnici, nego ratnici, gladijatori i fanatici. To je jedini način da pokušamo da uhvatimo poslednji voz za Francusku”, naveo je Milošević.

On je najavio da će od srede početi da razmišlja o tome koga će predložiti za selektora i da će imati u vidu da je selektoru potreban kontinuitet, a neće se voditi očekivanjima javnosti, nego isključivo svojim stručnim procenama.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!