Savo: Predložiću da Ćurčić ostane selektor Srbije!

Milošević je poručio da će nakandno predložiti selektora mlade reprezentacije, ako Ćurčić bude trajno rešenje u A selekciji

Dileme skoro da više i nema: aktuleni selektor mlade reprezentacije Radovan Ćurčić predvodiće A selekciju Srbije u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Potpredsednik FSS Savo Milošević rekao je danas u Staroj Pazovi da će Izvršnom odboru predložiti da doktor defanzive iz Ivanjice ostane na selektorskoj funkciji.

Posle odlaska Dika Advokata Ćurčić je dobio šansu u prijateljskom meču sa Grčkom i pobedom nagovestio da Savez ozbiljno može da računa na njega.

– “Predložiću da Radovan Ćurčić ostane selektor, a odluka je na Izvršnom odboru FSS. Ali nikad do sad nisu odbili moj predlog i očekujem da će Radovan Ćurčić ostati selektor”, rekao je Savo Milošević.

Milošević je rekao da će nakandno predložiti selektora mlade reprezentacije, ako Ćurčić bude trajno rešenje u A selekciji.

– “Imam u glavi četiri ili pet kandidata za selektora mlade selekcije. Treba nam neko ko zanatski dobro poznaje posao, jer će pred njim biti izuzetno težak zadatak u narednih šest meseci. Moraće da obavi posao na kvalitetan način, jer tu je u pitanju plasman na Olimpijske igre”, poručio je Milošević.

Dodao je da trenutno nema ambicije da bude predsednik FSS.

– “Najmanje može da se tvrdi da sam nečija marioneta, ali svako ima pravo na svoje mišljenje i neću odgovarati na prozivke i trošiti energiju na takve stvari. Savesno i pošteno radim svoj posao”, rekao je Milošević.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!