Drulović: I dalje želim na klupu Srbije!

Uprkos činjenici da su ga u FSS početkom godine smatrali nedostojnim selektorskog posla, Ljubinko Drulović ističe da od klupe reprezentacije Srbije nije odustao i da stoji na raspolaganju nacionalnom timu.

Sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj će biti odlučeno ko će naslediti Dika Advokata i pokušati da napravi čudo u kvalifikacijama za EURO 2016. biće održana 25. novembra.

Javnost uveliko spekuliše imenima a najbliži selektorskom poslu za sada je Radovan Ćurčić, premda postoje indicije da bi Ljubinko Drulović ponovo mogao na klupu “Orlova”.

Čovek koji je 2013. godine sa “Orlićima” osvojio titulu evropskog prvaka nije okrenuo leđa čelnicima FSS i svojoj zemlji, iako je početkom jeseni dobio tretman kakav nije zaslužio.

– “Ja od Srbije nisam odustao i naravno, imam ambiciju da jednog dana postanem selektor svoje zemlje. Sa FSS imam ugovor do kraja 2014. godine, a već sam vodio najbolju reprezentaciju na četiri meča” rekao je Drulović a prenose “Novosti”.

Ljubinko Drulović vodio je seniorsku reprezentaciju Srbije na mečevima sa Republikom Irskom (1:2), Jamajkom (1:2), Panamom (1:1) i Brazilom (1:0). Na pitanje da li bi pristao da ponovo u tandemu sa Ilijom Petkovićem vodi “Orlove” Drulović odgovara kao iz topa.

– “Naravno! Petkovića izuzetno cenim. Bio mi je selektor, već jednom smo radili sa timom na američkoj turneji i mislim da je ta saradnja bila više nego uspešna. Ambicija me nije napustila, jer sam emotivno vezan i za svoju zemlju i za posao kojim se godinama bavim” poručuje Drulović.

Sredinom naredne nedelje Savo Milošević trebalo bi da predloži novog selektora a nakon toga ostaje nam da se nadamo da će, ko god to bio, uspeti da izvuče “Orlove” iz kanala u kojem su se našli.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!