Savo Milošević: Tadić je licemer! Takvi nam nisu potrebni u reprezentaciji!

Direktor reprezentacije odgovorio prognanom vezisti

Nemanja Vidić, Neven Subotić i Filip Đorđević, privremeno Nemanja Matić i Adem Ljajić i sada – Dušan Tadić, samo poslednji u nizu fudbalera koji je odbio ili primoran da napusti fudbalsku reprezentaciju Srbije.

Za neke smo znali tačne razloge, za neke smo mogli da naslućujemo, Savo Milošević za Tadića kaže da ne zaslužuje komentar, jer je, kako kaže direktor reprezentacije, lični interes, stavio ispred ekipnog.

– “Kao neko ko je za reprezentaciju odigrao 102 utakmice moram da kažem da ovakvo ponašanje ne priliči jednom reprezentativcu.

Ovim svojim gestom Dušan Tadić je pokazao da je odluka selektora bila ispravna, jer se iz njegovih izjava jasno može zaključiti da je lični interes stavio ispred interesa reprezentacije. Tadić je ovim svojim činom pokazao da misli samo na sebe i da za reprezentaciju ne mari”, rekao je Milošević Tanjugu.

Tadić oštro po Ćurčiću: Kukavica, nedorastao poslu, ništa nećemo uraditi pod njim!

On je podsetio i da Nemanja Matić nije bio na spisku reprezentacije kada je selektor bio Siniša Mihajlović, ali da mu nikada nije palo na pamet da na ovakav način govori o kormilaru i da se na ovakav način odnosi prema reprezentaciji i ostalim reprezentativcima.

– “Tadićev medijski nastup bacio je senku i na sve ove momke koji su došli da se bore za svoju zemlju, da igraju za reprezentaciju. Kada neko misli da je bogom dan, da je bolji od ostalih, takvom, ma kako se on zvao, nije mesto u reprezentaciji. Srbiji su u ovom trenutku potrebni oni koji su spremni da svoje ljudske i igračke kvalitete podrede kolektivu”, kategoričan je Milošević, kome je posebno zasmetao tajming u kom se Tadić obratio javnosti.

– “To nije učinio po objavljivanju spiska već na dan kada se reprezentacija okupila, samo 48 sati pre duela sa Poljskom. Tako da je licemerna njegova izjava da reprezentaciji i selektoru želi sreću. Kao što je i ceo intervju licemeran jer ga je dao tek pošto se nije našao na spisku. Zašto sve to nije rekao pre? Na kraju želim da mu poručim da je u zabludi ako misli da će se u budućnosti njegov status u reprezentaciji posle svega ovog što je uradio promeniti. Takvi reprezentaciji nisu potrebni”, zaključio je Milošević.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!