Planulo svih 24.000 karata za Maksimir!

Vatrena atmosfera čeka “orlove” u Zagrebu

Sve ulaznice koje su puštene u prodaju za utakmicu između fudbalskih reprezentacija Hrvatske i Srbije, koja će se odigrati 22. marta na Maksimiru, rasprodate su do 16 časova.

Ceo kontigent od 24.000 ulaznica “planuo” je vrlo brzo, što je potvrdio i komesar HNS-a Nikša Martinac, a na stadionu Maksimir se očekuje 35.000 gledalaca.

– “Zahvaljujemo se navijačima na izuzetno velikom interesovanju za ovu utakmicu. Iskreno nam je žao svih navijača koji nisu uspeli da kupe ulaznice. Ali zahtevi i želje su višestruko premašivali kapacitet stadiona i samo su najsrećniji i najuporniji uspeli da kupe ulaznicu. Sve koji su uspeli doći do ulaznice pozivamo da dođu na Maksimir i svesrdno bodre naše reprezentativce uz sportski respekt prema protivniku, a onima koji nisu bili te sreće pozivamo u fan zone gde će se organizovati zajedničko gledanje susreta na velikom platnu. Jedna velika fan zona biće i u krugu stadiona Maksimir,” poručili su iz HNS-a.

Karte za duel fudbalera Hrvatske i Srbije u nastavku mondijalskih kvalifikacija puštene su jutros u devet časova u prodaju, a oni koji su želeli vredno parče papira formirali su redove još tokom prethodne noći.

Svaki navijač mogao je da kupi samo četiri ulaznice uz obavezno pokazivanje lične karte. Zbog velike navale kompjuterski sistem pao, pa je početak prodaje bio pomeren, ali su i pored toga ulaznice planule.

Red su održavali brojni redari uz pratnju policije, često i interventne jedinice, a ispred prodajnih mesta postavljene su i metalne ograde.

Prema dogovoru fudbalskih saveza, na utakmicama “vatrenih” i “orlova” 22. marta na Maksimiru, kao ni 6. septembra u Beogradu neće biti gostujućih navijača.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!