Pižon prozvao ‘Orlove’ u Staroj Pazovi

Selektor reprezentacije Srbije će do večeras na raspolaganju imari sve fudbalere, uključujući i Dejana Stankovića. Debitanti u centru pažnje

Najbolji fudbaleri Srbije okupili su se danas u Sportskom centru Stara Pazova i započeli pripreme za prijateljske meceve sa Južnom Korejom i Australijom.

Selektor Vladimir Petrović pozvao je na pripreme 22 igrača, a do prvog treninga zakazanog za popodne u 18 h, očekuje se dolazak svih fudbalera na čelu sa Dejanom Stankovićem.

U centru pažnje na okupljanju bili su debitanti, njih šestorica, a posebno mladi fudbaler Crvene zvezde Milan Vilotić, koji je pre samo nekoliko meseci imao tešku operaciju, a sada je dobio poziv selektora.

– Možda će zvučati čudno, ali sve vreme sam verovao da ću ponovo da igram ozbiljan fudbal. To mi je rekao i lekar koji me je operisao u Italiji. Istina, nisam očekivao da će poziv uslediti tako brzo – rekao je Vilotić.

Na mečevima protiv Južne Koreje i Australije mnogo se očekuje od napadača Ranka Despotovića i Miljana Mrdakovića.

Despotović, koji igra u Đironi, dobijao je šansu i kod Havijera Klementea i kod Miroslava Đukića, a sada je dobrim igrama i golovima u španskoj Drugoj ligi zaslužio poziv selektora.

– Srećan sam što sam ponovo u reprezetntaciji, Očekuje me da odigram kvalitetne utakmice protiv jakih rivala i da izborim mesto za mečeve kvalifikacija – rekao je Despotović.

Najbolji strelac kiparskog šampionata Miljan Mrdaković u 29. godini debitovaće za nacionalni tim.

– Ni jednog trenutka nisam izgubio veru u poziv selektora. Ubeđen sam da ću iskoristiti šansu i izboriti mesto u reprezentaciji – rekao je Mrdaković koji je bio član olimpjjsog tima na Igrama u Pekingu 2008.

Osim A reprezentativaca, u Staroj Pazovi se okupila i mlada reprezenbtracija koju predvodi selektor Aleksandar Janković.i započela pripreme za prijateljske mečeve sa Francuskom i Švedskom.

– Očekuju nas dve kvalitetne provere, u kojima ćemo nastaviti pripreme za kvalifikacije. Imamo problem sa povredom Ćosića i videćemo da li će putovati sa nama. Svi ostali igrači su ovde, a jedino će nas Vujadin Savić čekati u Parizu – rekao je Janković.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!