Piksi: Nerealno da ja budem selektor ‘orlova’

“Svi moji planovi vezani su isključivo za Japan, a ni Evropa me trenutno ne zanima”, poručio Dragan Stojković, koji sa Nagojom niže uspehe.

Priča o selektoru Srbije traje. Među brojnim kandidatima za klupu “orlova” spominje se i ime Dragana Stojkovića Piksija. On, međutim, tvrdi da je u potpunosti posvećen svom klubu Nagoji i odbrani titule u Dež ligi, u kojoj je ostalo da se odigraju još dva kola.

– “Ne volim ni da pričam o tome ko će biti, ili ko bi trebalo da bude selektor Srbije, a čitam po raznim sajtovima i na internetu da je to pitanje svih pitanja. Pogotovo smatram da moje ime ne bi trebalo pominjati u bilo kom kontekstu, jer je jednostavno nerealno da ja budem selektor ‘orlova’.

– “Svi moji planovi su vezani za Japan. Četiri godine treniram Nagoju, ovde mi je lepo, prošle godine smo bili šampioni, svi kažu da igramo najlepši fudbal, što je za mene velika satisfakcija. Dakle, moja budućnost je i dalje vezana za Zemlju izlazećeg sunca”, izjavio je za “Novosti” bivši reprezentativac Jugoslavije.

On je rekao da ne bi želeo ni da komentariše o tome ko bi trebalo da sedne klupu nacionalnog tima, jer je to uvek osetljivo pitanje.

– “Bilo šta da kažem moglo bi da se pogrešno protumači. Takođe, daleko sam od mesta zbivanja, pa je neralno da ja bilo šta predlažem. I zato, zaista nemam nikakvog komentara na tu temu, zna se ko bira selektora. A ja ostajem klupski orijentisan i motivisan”, dodao je Piksi, koji je u potpunosti posvećen Džej ligi, u kojoj Kašiva beži Nagoji tri boda dva kola pre kraja.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!