‘Orlovi’ se opuštali uz pljuge i pivo?!

Ako je verovati ruskoj novinarskoj ekipi iz Južne Afrike, a oni su svoje tvrdnje potkrepili fotografijama i video snimcima, nekolicina fudbalera Srbije opuštala se uz pivo i cigarete veče pred meč sa Nemačkom.

Na snimcima, koji su objavljeni na sajtu lifesports.ru vide se Marko Pantelić, Danko Lazović, Nenad Milijaš, Aleksandar Luković i Vladimir Stojković, kako uživaju u nikotinskom dimu i pivu.

Rusi ističu da je snimak zabeležen oko 23 časa uveče i navode da je time grubo prekršena disciplina u timu Srbije, jer su takve stvari bile zabranjene.

Meč sa Nemačkom, jedini koji je Srbija dobila na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi (1:0), počeo je sutradan u 13.30.

U oko upada da, osim golmana Stojkovića, nijedan od igrača sa snimka nije bio u startnih 11 na toj utakmici, a da Luković nije imao pravo nastupa, jer je u prvom meču protiv Gane (0:1) dobio crveni karton.

U tekstu se dodaje da su igrači gledali reprizu utakmice između Meksika i Francuske (2:0) i da su se šalili na račun poraženog tima, a ide se čak dotle da Rusi aludiraju na to da Pantelić pali cigaretu na način na koji se “priprema džoint marihuane”.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!