Orlovi: Bla, bla, bla…

Ako imate živaca i snage pročitajte šta su rekli fudbaleri Srbije posle poraza od Hondurasa. Ako nemate, nećemo vam zameriti.

Na stranu što su opet izgubili (novim porazom su završili mini-turneju po srednjoj Americi), ali dokle više da slušamo jedne te iste izjave fudbalera Srbije, koji eto znaju gde su grešili i neće više, majke mi!

To su one čuvene rečenice tipa: “ovo moramo što pre da zaboravimo”, “treba da se pogledamo u oči”, “treba izvući pouke iz svega ovoga”…

Evo šta su rekli posle poraza od Hondurasa 0:2.

Nikola Žigić, koji je imao nekoliko prilika koje je teže promašiti nego pogoditi, kaže da je samopouzdanje tima ravno nuli.

“Ovo je jako težak udarac za nas. Probali smo da se dignemo posle Meksika, ali smo opet primili gol na početku utakmice. Probali smo da izjednačimo, ja sam bio taj koji nije uspeo da pogodi gol dva puta, a onda smo primili drugi gol iz kontre. Ne možemo da žalimo za propuštenim. Samopouzdanje nam je skroz palo. Moramo da se dignemo, da ovo zaboravimo što pre. Dug je bio put, vremenska razlika, hrana je drugačija, ali u tome ne tražimo alibi. Evo, ja ispred svih reprezentativaca kažem da nismo bili na zavidnom nivou.

Miloš Ninković je rekao da se ceo tim obrukao u meču protiv Hondurasa:

“Nemam stvarno šta da kažem, sve ste videli. Pošteno smo se obrukali u ove dve utakmice. Ne znam šta bih još mogao da vam kažem. U prvoj utakmici protiv Meksika igra u drugom poluvremenu je još i bila dobra, ali za ovo večeras nemam šta da kažem. Treba da se pogledamo u oči i vidimo šta dalje. Svi smo u šoku. Mislim da treba napraviti analizu kad se vratimo u Beograd, da sa svima nama popričaju ljudi koji sve ovo vode da vidimo šta i kako dalje”, rekao je Ninković.

Ni on ne traži opravdanje za vremensku razliku, dug put…

“U kakvom god da smo bili stanju, ne smemo da igramo ovako protv jednog Hondurasa i izgubimo. Nema opravdanja. Najžalije mi je selektora i njegovih saradnika”.

Vladimir Volkov je počeo reprezentativnu priču u Srbiji sa dva poraza – od Meksika i Hondurasa.

“Jako težak period iza nas i jako je težak period ispred nas. Moramo da se dignemo iz ovoga samo kroz discplinu, rad, da pokušamo da održimo kolektiv i stvorimo ga još jačim”.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!