Muslin: Očigledno sam dva meseca bio u zabludi

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin odgovorio je predsedniku FSS Slaviši Kokezi na navode u intervjuu “Nedeljniku” zbog čega je smenjen.

Kokeza je u tom intervjuu istakao da je Muslin smenjen jer je odbijao da zove u reprezentaciju Sergeja Milinković-Savića, Miloša Veljkovića i Nemanju Radonjića, zbog čega su u Savezu strahovali da bi ti igrači mogli da izaberu drugu reprezentaciju i da oni nisu planirani za Mundijal u Rusiji nego samo za turneju po Dalekom istoku. Bivši selektor se baš i ne slaže sa tim obrazloženjem.

– Očigledno je da sam poslednja dva meseca živeo u zabludi, jer sam mislio da više nisam selektor zato što nisam dopustio da mi predsednik FSS sastavlja spisak igrača i pravi taktiku za Mundijal u Rusiji – rekao je Muslin za “Večernje novosti”.

Slavoljub Muslin odveo je reprezentaciju na Svetsko prvenstvo posle osam godina, ali je odbijao da zove neke od igrača projektovanih za budućnost, među prvima vezistu Lacija Milinković-Savića. Da je oko ovog igrača bilo velikih razmimoilaženja između Muslina i Kokeze svedoči i priča predsednika FSS da su imali dijametralno različito mišljenje oko njegove partije protiv Nice, kada je postigao gol i imao dve asistencije.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!