Mitroviću tri meča suspenzije! (VIDEO)

Srpski reprezentativac i napadač Anderlehta kažnjen je u utorak zbog nedavnog ‘laktanja’ tokom meča sa Vesterloom.

Kako se moglo i naslutiti posle nedavnog velikog medijskog pritiska u Belgiji na srpskog reprezentativca, danas je izrečena oštra kazna Aleksandru Mitroviću, posle jednog duela tokom meča sa Vesterloom (4-0), u kome je postigao i gol.

Odmah posle meča, u belgijskim medijima je glavna tema postao njegov pomenuti duel sa Brunom Godeom. Najavljivala se kazna za Mitrovića, jer je navodno pokušao namerno da udari laktom protivničkog igrača, a sa tim ocenama su se očigledno složili i tamošnji ”disciplinci”.

Predstavnik Anderlehta branio je pred Disciplinskom komisijom srpskog fudbalera tvrdnjama da nije imao nameru da povredi protivnika, da je Gode nastavio utakmicu, kao i da Mitrović nije ”loš momak” kako ga mnogi predstavljaju, već da učestvuje i u dobrotvornim akcijama.

Epilog svega su tri utakmice suspenzije, kao i novčana kazna u iznosu od 1.200 evra. Mitrovićeva suspenzija stupa na snagu 8. januara, a to praktično znači da Mitrovića nećemo moći da gledamo u mečevima protiv Stojanovićevog i Bajkovićevog Lirsa, zatim Zulte Varegema i Vukomanovićevog Standarda iz Liježa.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!