Mihajlović odustaje od taktike 3-5-2?

Selektor Srbije Siniša Mihajlović kazao je da će njegova ekipa u prijateljskoj utakmici sa Irskom u Beogradu, promeniti dosadašnji sistem igre, ali nije saopštio kakve će biti promene.

Siniša Mihajlović debitovaće kao selektor Srbije pred domaćom publikom u sredu. I to na stadionu Crvene zvezde, odakle je krenuo ka fudbalskim visinama dok je bio igrač.

– U prijateljskim mečevima (prošlog proleća) sa Španijom, Francuskom i Švedskom nije nam bio bitan rezultat. Sada jeste i tako će biti u svakoj utakmici sve do kraja 2013. godine, bez obzira na rivala – rekao je Mihajlović, a preneo sajt Fudbalskog saveza Srbije.

– Pobede su važne jer podižu samopouzdanje timu, stvara se pobednički mentalitet i svaki put ćemo tražiti da pobedimo utakmicu. Zbog toga neću saopštiti sastav tima, kao što sam činio pred prethodne mečeve. Mogu samo da otkrijem da ćemo promeniti sistem igre – dodao je on.

Duel Srbije i Irske igraće se sutra u 20.45 na stadionu Crvene zvezde. Taj meč biće Mihajloviću prvi u Srbiji od kada je postao selektor nacionalnog tima.

– Drago mi je svaki put kada dođem na ‘Marakanu’, posebno kada sam dole na terenu. Taj stadion, definitivno, izaziva u meni lep osećaj. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i navijaju za reprezentaciju svoje zemlje – istakao je Mihajlović.

U prethodnim utakmicama sa Mihajlovićem kao selektorom reprezentacija Srbije doživela je tri poraza – 0:2 od Španije, 0:2 od Francuske i 1:2 od Švedske.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!