Orlići u Jagodini protiv Moldavije (17,00, RTS 2)

Na terenu protiv Moldavije, mislima u Danskoj.

Mlada reprezentacija Srbije (igrači rođeni 1990. godine i mlađi) imaće u Jagodini (17,00, RTS 2) jedinu proveru između dve kvalifikacione utakmice. Ujedno, Orlići će razmišljati o meču u Alborgu 7. septembra na kojem mogu da osvoje bodove za plasman u baraž za PE 2013. u Izraelu.

– Nalazimo se u dobrom periodu i duel sa Moldavcima pomoći će nam da budemo što spremniji za završnicu borbi za kontinentalni šampionat. Znamo šta nam je sve bilo potrebno da dođemo u ovakvu poziciju. Imali smo i slabosti u igri, pokušaćemo da ih ispravimo – kaže selektor Aleksandar Janković.

Ova generacija mladih reprezentativaca većinu utakmica od prvog okupljanja, februara 2010, igrala je na različitim terenima. Počeli su u Inđiji (prijateljsku utakmicu protiv Bugarske 4:1), nastavili u Novom Sadu (Ukrajina 2:2, Severna Irska 1:0), Užicu (Farska Ostrva 5:1) i Kragujevcu (Danska 0:0).

– Imaćemo neposrednu komunikaciju i direktan kontakt sa publikom, kao i na prethodnim utakmicama po Srbiji, sa kojih smo poneli sjajne utiske. Verujem da je naš meč protiv Moldavaca interesantan događaj za Jagodince, a mi ćemo učiniti sve da im se predstavimo u što lepšem svetlu – podvlači Janković.

Selektor srpskih igrača do 21 godine pozvao je 21 fudbalera za meč, međutim, već juče ostao je bez povređenog Vuka Mitoševića (Vojvodina).

Selektor Aleksandar Janković forsiraju je u ovom ciklusu formaciju 4–2–3–1 i verovatno će je primeniti i danas protiv Moldavije. Očekuje se da utakmicu počnu: Aleksić – Gudelj, Medojević, Kosanović, Mladenović – S. Marković, Milivojević – Lazović, Krstičić, Malbašić – Kojić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!