Mihajlović: Ne zovem ni Ljajića ni Matića za Hrvate

Ne znam odakle ta informacija. Zna se za obojicu koji je put povratka u reprezentaciju – istakao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da ne zna odakle se pojavila informacija da će za mečeve sa Hrvatskom i Velsom pozvati Adema Ljajića i Nemanju Matića i ponovio da je vrlo jasan put njihovog povratka u državni tim.

– Ne znam odakle ta informacija, ne zovem ni Matića ni Ljajića. Zna se za obojicu koji je put povratka u reprezentaciju – rekao je Mihajlović.

Mihajlović je prošle godine posle prijateljske utakmice sa Španijom udaljio Ljajića iz reprezentacije zato što nije pevao himnu, dok Matića nema na spisku, nakon što je posle nekoliko utakmica na klupi poručio da će se odazvati pozivu samo ukoliko bude igrao.

Selektor je više puta ponovio da će Ljajića pozvati kad prihvati kodeks ponašanja koji nalaže pevanje himne, dok je za povratak Matića potrebno da mu fudbaler Benfike kaže da je spreman da se vrati i prihvati pravila koja važe za sve ostale igrače.

Srbija u nastavku kvalifikacija za šampionat sveta u Brazilu 6. septembra dočekuje Hrvatsku, a četiri dana kasnije gostuje u Velsu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!