Mihajlović: Ljajić postaje veliki igrač…ali je i dalje slab pevač

Ljajić nije član reprezentacije od maja prošle godine i prijateljskog duela sa Španijom kada ga je selektor Siniša Mihajlović odstranio iz tima jer nije pevao himnu, uprkos potpisanom kodeksu ponašanja.

Selektor Srbije Siniša Mihajlović rekao je da je fudbaler Fiorentine Adem Ljajić na pravom putu da postane veliki igrač.

On je međutim dodao da neće promeniti svoj stav kada je reč o njegovom igranju za nacionalni tim.

– “Znam Adema dobro, on je kod mene počeo redovno da igra. Napredovao je dosta od tada, postiže mnogo golova, on je kompletan i raznovrstan. Pretvara se u velikog igrača”, rekao je Mihajlović za Gazeta delo Sport.

Mihajlović je kazao da bi za Fiorentinu bilo dobro da pokuša da ga zadrži.

– “Da ja donosim odluke u Fiorentini, podneo bih finansijsku žrtvu da ga zadržim. Oni su to uradili sa Stevanom Jovetićem kada je došlo vreme da se obnovi ugovor, to mogu da urade i sa Ademom”, naveo je selektor Srbije.

Ljajić je igrao za selekciju Srbije pod vodjstvom Mihajlovića sve dok nije odbio da peva himnu pred utakmicu sa Španijom u maju 2012. godine.

– “Razlog zbog kojeg ga ne zovem nema veze sa njegovim talentom. Razgovarali smo o tome i on mi je rekao da oseća da ne može da peva himnu iz etničkih i verskih razliga. Razumem to, ali ja ostajem pri svom stavu”, rekao je Mihajlović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!