Marko Milinković oblači dres Slovačke?

Slovaci su uporni da privole Marka Milinkovića da obuče dres njihove reprezentacije.

Ukrajinci su privoleli Marka Devića pod svoju zastavu, a sad bi još jedan naš fudbaler mogao uskoro da obuče dres selekcije druge države.

Kako saznaje “Sport”, srpski internacionalac Marko Milinković (25), vezni fudbaler Slovana, uskoro će obući dres reprezentacije Slovačke.

-“Da, spreman sam da zaigram u najjačoj selekciji Slovačke. Selektor Griga me nekoliko puta kontaktirao, u akciju što bržeg dobijanja pasoša uključio se i Fudbalski savez. Sva dokumenta sam podneo pre dva meseca”.

– “Intervenisaće, bar tako je obećao, i predsednik države Gašparovič, zaljubljenik u fudbal, veliki navijač Slovana, s kojim sam se sreo sredinom nedelje, po završetku meča sa Nitrom, kada smo obezbedili 19. šampionsku titulu”, izjavio je Milinković za “Sport”.

Na pitanje kada će pasoš stići, Milinković odgovara:

– “Raspoloženje svih je takvo da ću, najverovatnije, ovog leta dobiti papire. Pošto me niko ne vidi u mojoj zemlji, bar da igram za ljude koji me hoće iz sveg srca. Osim toga, slovačke isprave otvaraju mi još jedna vrata, po svoj prilici holandska, budući da je Slovan u vezi sa klubom iz tamošnjeg krema, takozvanog Top 5. Interesuju se i Nemci, Turci”, kaže 25-godišnji fudbaler.

Milinković je rođen u Beogradu, karijeru je započeo u čačanskom Borcu, a već 2007. sa 19 godina prešao je u Košice. Nakon četiri godine provedene tu, obukao je dres Slovana, koji će napustiti predstojećeg leta.

Bio je član mlade reprezentacije Srbije, a za seniorsku ekipu odigrao je jedan meč – u avgustu 2009. u prijateljskoj utakmici sa Južnom Afrikom.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!