Kvartet “orlova” nastupaće i za “orliće”

Selektor A tima Siniša Mihajlović ispunio obećanje o pomoći “orlićima”

Matija Nastasić, Filip Đuričić, Lazar Marković i Aleksandar Mitrović igraće za U21 reprezentaciju u kvalifikacijama protiv Kipra, S. Irske, Belgije i Italije.

Selektor A tima Siniša Mihajlović tako je ispunio obećanje o pomoći “orlićima”, pa je četvoricu standardnih reprezentativaca ustupio kolegi Radovanu Ćurčiću, saznaje “Sport”.

U 21 selekcija je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počela pobedom nad Kiprom 2:1, a u oktobru “orliće” očekuje novi duel sa Kipranima te sa Severnom Irskom.

Nakon toga, mladi tim će imati dva ključna meča, derbije sa Belgijom i Italijom, pa će pomenuti kvarter biti više nego pojačanje za Ćurčićev tim.

S druge strane, seniorski tim je ostao bez šansi za plasman na Svetsko prvenstvo, pa je Mihajlović odlučio da mu za poslednji meč sa Makedonijom, te prijateljsku utakmicu sa Japanom nisu potrebni pomenuti igrači koji će u budućnosti biti okosnica selekcije.

Nastasić, Đuričić i Marković će se tako vratiti kod Ćurčića koji ih je i promovisao u seniorske reprezentativce, dok je bio vršilac dužnosti selektora tokom 2012. godine.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!