Krstajić nema dilema oko sastava za Kostariku (VIDEO)

Selektor Krstajić je na konferenciji za medije poručio da već četiri-pet dana zna sastav koji će početi taj meč i naglašava da je atmosfera u ekipi sjajna.

Selektor fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić rekao je na konferenciji za medije pred debi na Svetskom prvenstvu da je napravljena sjajna atmosfera i da je ekipa spremna za duel sa Kostarikom.

“Zadovoljni smo atmosferom i radom koji smo imali. Nije lako, rekao sam 100 puta, igrači su izašli iz napornih sezona…Mislim da smo napravili dobar uvod u ono što nas čeka. Mogu da budem zadovoljan odnosom van terena i na treningu, kao i viđenim na mečevima sa Čileom i Bolivijom”, rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Samari.

On je dodao da mu je najbitnija uvek sledeća utakmica, a to je sada Kostarika.

“Radim sa profesionalnim momcima, koji su dokazani širom Evrope u klubovima. čista mi je savest, jer stvarno odlično radimo i to su stvari koje me čine srećnim. Čast mi je što ću biti na klupi na Svetskom prvenstvu”, rekao je Krstajić i naveo da zna startnih 11, ali nije želeo da otkrije sastav za duel sa Kostarikom.

“Možda vi bolje znate sastav nego ja. Bilo bi neozbiljno da diktiram sastav u ovom momentu, ali je manje-više to poznato – kazao je Krstajić i dodao da već “četiri-pet” dana zna koji će sastav izvesti na teren.

 

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!