Karadžić: Laž je da sam ponudio novi ugovor Mihajloviću!

Tomislav Karadžić demantovao navode da je selektoru Mihajloviću ponuđen novi ugovor, za kvalifikacije za EP 2016.

U proteklih par dana mediji su spekulisali sa novim ugovorom za Sinišu Mihajlovića koji je rekao još na startu kvalifikacija da neće ostati na kormilu ako se ne plasiramo u Brazil.

Mondijal je i matematički izgubljen, ipak pričalo se da će Mihajlović koji je podmladio tim dobiti novu šansu i da će mu biti ponuđen novi ugovor.

Bilo je dosta pozitivnih i negativnih reakcija, javnost je podeljena, međutim iz Kardifa Tomislav Karadžić demantuje ove navode.

– “Siniši Mihajloviću nije ponuđen novi ugovor, to su najobičnije izmišljotine medija. Nikome nisam dao intervju, niti sam pričao nešto na tu temu”, kategoričan je predsednik saveza koji je najavio povlačenje na kraju godine.

On je ovo rekao novinaru SOS Kanala Nebojši Petroviću, još jednom naglasivši da nijednom mediju nije davao izjave vezane sa selektora i njegovu sudbinu na kraju kvalifikacija.

Ostaje da se vidi rasplet, Mihajlović je ponovio da će otići ako savez želi, ali je ostavio kroz redove mogućnost da će ostati na klupi “Orlova” u narednom ciklusu, ako mu bude ponuđen novi ugovor.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!