Karadžić: Antiću, nađi drugi posao

Doskorašnji selektor je isplaćen i ne plašimo se tužbe koju je podneo. Malo je simptomatično da se takve informacije pojavljuju baš pred važnu utakmicu protiv Estonije

Posle informacije da je Radomir Antić podneo tužbu protiv FSS zbog neisplaćenog novca, reagovao je i predsednik Saveza Tomislav Karadžić.

– FSS ne duguje novac Antiću. Doskorašnji selektor je isplaćen i ne plašimo se tužbe koju je podneo – rekao je Karadžić. – Malo je simptomatično da se takve informacije pojavljuju baš pred važnu utakmicu protiv Estonije. Organi FSS rekli su o Antiću šta su imali, on je svoj posao u Savezu završio. Što se tiče njegove eventualne tužbe, to je apsolutno njegovo pravo. Mi znamo da smo u pravu i uopšte se ne plašimo.

O čitavom slučaju upoznati su UEFA i FIFA.

– Svako ima pravo da tuži, da dobije ili izgubi. Mi smo obavestili FIFA i UEFA o našim postupcima, a imamo i mišljenje naše advokatske kancelarije, tako da se uopšte time nećemo dalje baviti. Mislim da bi Antić trebalo da potraži neki drugi posao, ako može da ga nađe u Evropi, jer dugo nije radio pre dolaska u Srbiju. Red bi bio da se zaposli na nekoj drugoj strani, da nekog drugog trenira – poručio je Karadžić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!