Jović: Nisam imao tačne instrukcije kako da se ponašam u samoizolaciji

Luka Jović ponovo se oglasio na svom zvaničnom Instagram profilu, ovoga puta nešto dužim saopštenjem.

Mladi napadač Real Madrida Luka Jović prekršio je obavezni karantin, pošto je iz žarišta pandemije koronavirusa u Španiji došao u Srbiju.

Protiv njega je podneta krivična prijava, a sam fudbaler tvrdi da nije imao tačne instrukcije kako treba da se ponaša u samoizolaciji.

“S obzirom na to da je stanje u svetu i u našoj zemlji jako teško, nezaamćeno u poslednje vreme, moram da se oglasim i dam podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima. Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na koronavirus i odlučio sam da doputujem u Srbiju i pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice, u saglasnosti sa čelnicima mog kluba. Kada sam sleteo u Srbiju, još jednom sam tesitran i bio negativan na koronavirus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji”, napisao je Jović.

Jović ističe da su drugačija pravila u Španiji u odnosu na Srbiju.

“U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovde. Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ćemo zajedno uspeti da prebrodimo sve ovo. Podrška Srbiji i držimo se zajedno!”, dodao je Jović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!