Jagodina spremna za Makedonce

Poslednja utakmica reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Makedonije odigraće se na Gradskom stadionu u Jagodini 15. oktobra.

Gradski stadion u Jagodini ispunjava sve uslove FIFA za utakmicu reprezentacije Srbije sa Makedonijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.

Stadion su u utorak obišli predstavnici Fudbalskog saveza Srbije. U delegaciji su bili menadžer organizacije dogadjaja FSS Zdravko Jokić, zamenik generalnog sekretara saveza Nebojša Ivković, komesar za bezbednost Milivoje Mirkov, sekretar stručnog štaba A reprezentacije Aleksandar Bošković, kao i Mirela Belužić, ispred službe koja kontroliše prodaju ulaznica.

Jokić je rekao da je pratio izgradnju stadiona u Jagodini od prvog dana i da mu je zadovoljstvo što stadion i klub svakog dana sve više napreduju.

– “Bio sam jedan od pobornika da se ova utakmica A reprezentacije odigra na ovom stadionu. Ovo je naša druga inspekcija, ali ne u istom sastavu. Po onome što smo do sada videli, Jagodina ima sve uslove da zadovolji kriterijume koji su potrebni za održavanje utakmice”, kazao je Jokić.

On je naveo da će FSS finansirati kupovinu oko 2.500 stolica za južnu tribinu kako bi sve bilo kompletirano za predstojeću utakmicu.

Jokić je rekao da je Jagodina grad koji voli fudbal, a predstojeća utakmica A reprezentacije predstavlja doživljaj za ovaj region, tako da on očekuje pun stadion.

Poslednja utakmica reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Makedonije odigraće se na Gradskom stadionu u Jagodini 15. oktobra.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!