Ivanović: Nisam se dogovorio sa Čelsijem

Italijanski mediji prenose da je novi ugovor za Ivanovića daleko i da su, kako vreme odmiče veće i šanse da promeni klub.

Italijanski mediji prenose da je novi ugovor za Branislava Ivanovića daleko i da su, kako vreme odmiče veće i šanse da promeni klub.

Ivanović je tvrdnje medija na ostrvu, da je dogovorio produžetak do 2015, nazvao netačnim.

– “Ništa nije gotovo”, prenose reči Ivanovića italijanski mediji. Priča se da mu Čelsi nudi 60 000 funti nedeljno što on ne prihvata.

Razgovori i dalje traju, a za sada je neizvesno kako će se završiti, s obzirom na najavljenu štednju na “Stamford Bridžu”.

Italijanski klubovi se nadaju, pre svega Juventus da bi mogli da profitiraju iz zastoja u pregovorima. Marota se uzda u pomoć Krasića koji je dobar prijatelj sa Ivanovićem, a imaju i iste agente.

Međutim, postavlja se pitanje kvote igrača izvan EU, no narednog leta to ne bi bio problem. Čak, mnogi veruju da bi Juventus, ukoliko im se ukaže prilika, pre doveo Ivanovića nego Džeka. Razlog nije novac, već potreba tima, koji nikako da zatvori problematične pozicije u odbrani.

Naravno da Karlo Anćeloti ne želi da se odrekne Ivanovića, no, ni pozicije Italijana nisu toliko jake. Ostanak bez titule šampiona, ili eliminacija u Evropi bi verovatno značila kraj njegovog bitisanja na klupi “plavaca” što je juče i potvrdio.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!