Fudbaleri Zvezde pakuju humanitarnu pomoć: Borjan i Pankov volontiraju u Areni

I fudbaleri Crvene zvezde Milan Borjan i Radovan Pankov odlučili su da pomognu tokom pandemije koronavirusa i odazvali su se humanitarnoj akciji pakovanja paketa namenjenih za pomoć osobama koje ne mogu da napuštaju svoje domove.

Milan Borjan i Radovan Pankov priključili su se stotinama volontera u beogradskoj Areni koji pakuju pakete najosnovnijih životnih namirnica, i to, u punoj zaštitnoj opremi. Oni su pomogli da se više od 100.000 paketa spakuju kako bi na vreme stigli licima kojima su namenjeni.

– Čim sam čuo da su potrebni volonteri, brzo sam se obukao, izašao iz kuće i stigao u „Arenu“. Drago mi je da mi društvo pravi moj saigrač Pankov. Video sam ovde i glumca Okanovića. Mnoge poznate ličnosti su se odazvale akciji. Posla ima, ali nikome ne pada teško kada treba da se pomogne Srbiji, Beograđanima, našim najstarijim sugrađanima. Mogu da pretpostavim koliko je ljudima teško što ne mogu da izađu iz kuće, ali mi mlađi smo tu da pomognemo. Drago mi je ako u ovakvoj vanrednoj situaciji mogu da dam doprinos jednoj ovakvoj humanoj akciji – rekao je po završenom poslu Milan Borjan.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!