FSS: Mihajlović ostaje selektor do kraja kvalifikacija!

Na sednici Odbora za hitna pitanja zaključeno je da su očekivanja na takmičarskom planu tokom ovog projekta A reprezentacije bila veća, iako sam plasman u Brazil nikada nije bio postavljen kao imperativ

Na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, kojom je predsedavao predsednik Tomislav Karadžić, jednoglasno je data podrška selektoru Siniši Mihajlović do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Reprezentacija Srbije izgubila je gotovo sve šanse za plasman na svetsku smotru, a u saopštenju FSS navodi se da to nije postavljeno kao imperativ.

– Jednoglasno je data podrška selektoru Siniši Mihajloviću do završetka tekućeg ciklusa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu. Naglašeno je da postoji zadovoljstvo ispunjavanjem dela predstavljenog selektorskog programa članovima Skupštine FSS, u domenu podmlađivanja tima i stvaranja nove selekcije igrača. Uz to, očekuje se detaljna stručna analiza od strane članova Stručnog odbora, kako posle svake odigrane utakmice A reprezentacije tako i na završetku ciklusa. Izveštaje u istom vremenskom periodu predavaće i članovi Stručnog štaba A reprezentacije. Uz to, zaključeno je i da su očekivanja na takmičarskom planu tokom ovog projekta A reprezentacije bila veća, iako sam plasman u Brazil nikada nije bio postavljen kao imperativ – navodi se u saopštenju FSS.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!