Ćurčić vraća Ljajića i Subotića!

Ljajić je u planovima za martovsku utakmicu protiv Portugala

Adem Ljajić ponovo će se u martu, baš kao i prošle godine kod v.d. selektora Ljubinka Drulovića (protiv Republike Irske), vratiti u reprezentaciju Srbije.

Radovan Ćurčić, novi selektor Srbije, planira da prvotimca Rome uvrsti na spisak igrača za možda i ključnu utakmicu za odlazak na PE U Francusku 2016. sa Portugalom u Lisabonu 29. marta.

– “Razgovarao sam sa Ademom Ljajićem, posle utakmice u Rimu. Što se tiče njegovog povratka i želje da igra za reprezentaciju Srbije ništa nije sporno.Precizirali smo šta se od njega očekuje, koji su nam planovi. Razgovor je tekao kao i sa svim ostalim reprezentaivcima koje smo posetili” – rekao je Radovan Ćurčić, selektor reprezentacije Srbije.

Da li to znači da će Ljajić biti na spisku za utakmicu sa Portugalom?

– “Ljajić je u planovima za martovsku utakmicu. Da spisak predajem za sedam dana rekao bih da će dobiti poziv”.

U kakvim je odnosima Ljajić sa kapitenom Ivanovićem?

– “Cela priča oko njih dvojice je malo predimenzionirana. Ljajić i Ivanović nemaju nikakve probleme i u drugarskim su odnosima.”

Raduje forma srpskih reprezentativaca u Premijer ligi, da li ste uspeli da ispratite sve utakmice?

– “Obradovao me je povratak Aleksandra Kolarova posle povrede, Lazar Marković ima sve veću minutažu u Liverpulu, što je takođe pozitivno. Ivanović i Matić su standardni u Čelziju, baš kao i Tadić u Sautemptonu. U odnosu na oktobar mnogo je bolja situacija, međutim, meni je bitnije da tako bude u martu, kad Srbiju očekuje prva utakmica u 2015. godini” – zaključio je Radovan Ćurčić.

NEVEN SLEDEĆA ŽELJA

Da li ćete uspeti da Nevena Subotića privolite da se vrati u reprezentaciju?

– “Sledeća destinacija nam je Nemačka. Razgovaraću i sa Nevenom Subotićem. Ne mogu sada da kažem kakav će ishod biti, ali velika mi je želja da ponovo bude sa nama” – najavio je selektor Srbije.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!