Ćurčić: Mnogo smo spori!

Vršilac dužnosti selektora Radovan Ćurčić svestan je grešaka i zna razlog koji je odlučio meč.

Radovan Ćurčić nije uspeo da reprizira čudo iz Japana kad je selekciju fudbalske lige Srbije doveo do pobede nad najjačim timom tadašnjeg domaćina.

U Meksiku je položio oružje pred razigranim sombrerosima i ostavio otvorenim mnoga pitanja od kojih je svakako prvo – misli li bilo šta da menja što nije valjalo u proteklom periodu a zbog čega nismo ni otišli na EP, a i u Keretaru smo se u prvom poluvremenu osećali kao na koridi.

– “Čestitam Meksiku na pobedi koju su zaslužili u prvom poluvremenu u kojem smo imali fizičkih, tehničkih i taktičkih problema. Meksiko je mogao i ubedljivije da vodi. U drugom poluvremenu smo bili mnogo bolji i parirali, čak smo mogli i da izjednačimo.”

Pitali smo selektora Srbije da objasni razloge katastrofalnog izdanja u provom delu utakmice i pojasni šta je u poluvremenu pričao igračima kad su u drugom delu zaigrali znatno bolje i konkretnije:

– “Jednostravno, mislim da je prvi razlog inferiornosti što smo izgledali sporo. Zašto, ostavio bih odgovor za našu analizu. Imali smo i dva–tri taktička problema. U drugom poluvrmeneu tehnički smo mnogo bolje izgledali, imali smo pas i ono što smo trebali u prvom poluvremenu. Imali smo problem i sa trčanjem, ali smo uspeli da rešimo tek u poluvremenu.

Odbrana u novom sastavu sa centralnim štoperima Ivanovićem i Rajkovićem bila je od prvog minuta u problemima pred golom Stojkovića:

– “Imali smo odrđenih problema, prvi put su igrali zajedno, ali mislim da njih dvojica nisu loše izgledali protiv Meksika.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!