Butorović: Mrđa ne može u Partizan!

“Ne dam Mrđu Partizanu”, poručuje iz Novog Sada Ratko Butorović. Kizito je mogao da pređe jer je slobodan igrač, ali i zato što “ne voli Vojvodinu”

Teško da će Partizan uspeti u nameri da dovede Dragana Mrđu iz novosadske Vojvodine. To ne da predsednik “lala” Ratko Butorović.

“Ne može Mrđa u Partizan. Jednostavno, to je odluka Upravnog odbora i moja, koju smo doneli kada sam došao u klub i tako će biti dok sam ja ovde. Nismo je prekršili, pa zašto bismo sada to učinili”, izjavio je Butorović za “Sport”.

Butorović je otkako je došao u Vojvodinu u više navrata poručivao da se više neće događati da igrači tog kluba pojačavaju najveće rivale – Partizan i Crvenu zvezdu.

U ovom prelaznom roku desilo se, međutim, da su Partizan i Vojvodina sasvim lepo sarađivali. Brana Ilić se iz Beograda preselio u Novi Sad, a u suprotnom smeru pošao je (i došao) Džozef Kizito.

Upitan kako je Kizito došao u Partizan, Butorović je odgovorio da je njemu istekao ugovor i da je kao slobodan igrač otišao u redove srpskog šampiona.

“Bio je miljenik navijača, a sa druge strane pokazao je koliko ‘voli’ Vojvodinu. Njemu smo ukinuli suspenziju i ponovo pokazali da kao klub ne želimo da remetimo ničiju karijeru, niti da pravimo problem drugim klubovima. Ali, reći ću i da on to svojim odnosom prema Vojvodini nije zaslužio”, rekao je Butorović.

Prvi čovek novosadskog kluba još jednom je podvukao da Partizan ne dolazi u obzir kada je reč o Mrđi.

“O tome gde će odlučiće Mrđa, svakako, ali u Partizan ne ide. Ima izbor, ponude iz Turske, Grčke, Italije, Austrije, Holandije…”, poručio je Butorović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!