Antić piše izveštaj do ponedeljka

Ocena učinka rada selektora Radomira Antića biće prosleđena Izvršnom odboru, koji će o njemu raspravljati 21. jula.

Izveštaj selektora Radomira Antića o učinku reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi u ponedeljak bi trebalo da bude pred članovima Stručnog saveta Fudbalskog saveza Srbije.

Za početak naredne nedelje zakazana je sednica ovog tela, ali njegovi članovi još ne mogu da potvrde da li je izveštaj već stigao na Terazije 35 ili bi to trebalo da bude učinjeno do ponedeljka.

Ocena učinka rada selektora Radomira Antića biće prosleđena Izvršnom odboru, koji će o njemu raspravljati 21. jula.

U Stručnom odboru Fudbalskog saveza Srbije sada sede: predsednik Slobodan Santrač, koji je na ovom mestu zamenio Ljubišu Tumbakovića, potpredsednici Dušan Savić (koordinator mladih) i Aca Konačević (selektor futsal reprezentacije), Slobodan Simić (penzionisani novinar), dr Miljko Ristić (kardiolog), treneri Radovan Ćurčić, Zoran Milinković i Dejan Đurđević, trener mladih u Partizanu Dušan Trbojević, selektorka ženske selekcije Suzana Stanojević.

Selektor Antić neće biti prisutan na sednici Stručnog odbora, ali ga u Fudbalskom savezu očekuju 21. jula na sastanku Izvršnog odbora. Od prvog srpskog stručnjaka se očekuje da izloži planove za kvalifikacije za EP 2012.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!