Antić: Očekujem da sud donese odluku u moju korist

Od dana kada je Fudbalski savez Srbije raskinuo ugovor sa dotadašnjim selektorom, Radomir Antić je uporno odbijao razgovore za srpske medije.

Iskusni stručnjak, koji je svoju trenersku karijeru izgradio u Španiji, gde je vodio tri najveća kluba Real, Atletiko i Barselonu, nije propustio priliku da putem interneta i telefonom odgovara na pitanja čitalaca španskog „Munda“.

Na pitanje šta se desilo sa ugovorom koji je imao sa FSS i da li su svi nesporazumi izgleđeni, Antić je rekao:

– „Predsednik (Karadžić) je odlučio da jednostrano raskine ugovor, a ja da branim svoja prava. Očekujem da sud donese odluku u moju korist“, odgovorio je Antić, koji je istakao i da je spreman za nove izazove

– „Spreman sam, fudbal je za mene mnogo više od posla. Nigde ne žurim, ali imam veliku želju da pomognem, biti van fudbala za mene je skoro greh“.

Jedino pitanje čitalaca bilo je i zašto ne postoji jedinstvo između navijača i reprezentacije Srbije, a da se to videlo na meču sa Novim Zelandom, a posebno u nedavnom okršaju sa Estonijom, a potom i Italijom.

– „Ne treba poistovećivati mečeve sa Novim Zelandom i onim u Đenovi. Situacija u srpskom fudbalu je komplikovana, a niko se ne trudi da reši probleme“, istakao je Antić.

Bivši selektor je naglasio i da nikada ne bi vodio reprezentaciju Hrvatske ili Bosne i Hercegovine.

– „U ovim temama mnogo su važne emocije, mislim da se Radomir Antić ne bi prihvatio takvog izazova“, rekao je Antić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!