FSS: Sprema se protivtužba protiv Antića

Fudbalski savez Srbije se oglasio saopštenjem povodom tužbe koju je podneo bivši selektor Radomir Antić i poručio da će podneti kontratužbu.

FSS navodi da je odlučio da se oglasi posle “netačnih izjava i otvorenih napada”, objavljenih u “Sportskom žurnalu” i listu “El Mundo” u nameri da obavesti javnost “o istini i merama koje će preduzeti na putu zaštite sopstvenih prava”.

– “Antićeva izjava u Žurnalu dana da nije podneo tužbu protiv FS Srbije je neistina. Naime, samo dva dana po saznanju da je FS Srbije s njim raskinuo saradnju Radomir Antić je preko advokata, a u pitanju je advokatska kancelarija iz Nemačke, podneo tužbu protiv našeg Saveza, Arbitražnom sudu za sport u Lozani. Osnovni zahtev bivšeg selektora jeste naplata finansijskih sredstava. Radomir Antić je tužbu podneo 20. septembra 2010. godine”, navodi FSS na svom sajtu.

Fudbalski savez saopštava da je posle kvalitetne analize sastavljen advokatski tim u kojem se nalaze eminentni stručnjaci iz Srbije i inostranstva.

– “U ovom trenutku, FS Srbije je koncentrisan na informacije iz Lozane po pitanju da li je Arbitražni sud za sport nadležan za postupanje po tužbi bivšeg selektora, zatim na pripremu odgovarajuće i kompletne dokumentacije u slučaju da to bude potrebno, kao i na podnošenje protivtužbe instanci koja se oglasi nadležnom.

O svim narednim potezima od strane našeg Saveza pravovremeno ćemo obavestiti kompletnu javnost”, piše u saopštenju FSS.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!