Albaniju će u Beogradu bodriti 1.500 navijača!

FSS će obezbediti predviđeni kontigent ulaznica, odnosno pet odsto kapaciteta stadiona, i staviće ga na raspolaganje navijačima Albanije.

Fudbalski savez Albanije obavestio je Fudbalski savez Srbije da ne prihvata predlog da utakmice te dve zemlje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine proteknu bez prisustva gostujućih navijača.

– “Odlukom o dovođenju navijača u Beograd na utakmicu Srbija – Albanija, FS Albanije preuzima i kompletnu odgovornost za ponašanje svojih navijača”, navodi se u saopštenju FSS i dodaje da je predloženo da na utakmicama nema gostujućih navijača isključivo zbog organizacije susreta.

Meč između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igra se 14. oktobra na stadionu Partizana u Beogradu.

FSS će, kako se dodaje, obezbediti predviđeni kontigent ulaznica, odnosno pet odsto kapaciteta stadiona, i staviće ga na raspolaganje navijačima Albanije.

– “Samim tim, istovetan princip važiće i prilikom gostovanja naše reprezentacije u Albaniji 8. oktobra 2015. godine”, dodaje se.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!