Albancima milion evra za pobedu u Beogradu!

Biznismen sa Kosova nudi milion evra Albancima za trijumf nad Srbima

Biznismen sa Kosova i Metohije po imenu Besnik Benz obećao je da će pokloniti milion evra reprezentativcima Albanije ukoliko u utorak savladaju selekciju Srbije u Beogradu u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Benz je naveo da je velika nepravda učinjena Albancima što nisu mogli da dođu da gledaju utakmicu u glavnom gradu Srbije.

– “Duboko sam dirnut reakcijom države koju je svet video odgovornu za genocide i masakre nad našim narodom, a danas umesto da im bude žao, oni pokušavaju da nas čak i u sportskim manifestacijama ograničavaju kako ne bi mogli da podržimo našu selekciju”, rekao je Benz za “Gazeta Škip”.

Biznismen se onda odlučio na sledeći korak posle kojeg se vidi veliki naboj u njegovoj želji da Albanci, ne samo iz sportskih razloga, pobede Srbiju.

– “Dirnut takvim potezom, odlučio sam da našim fudbalerima dam milion evra ukoliko uspeju da savladaju Srbiju u Beogradu, a pozivam i ostale privrednike da tako nešto učine i podrže reprezentaciju Albanije u meču protiv Srba”, zaključio je Benz.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!