Advokat želi u timu Rusije Milanovića i Ćosića

Holandski stručnjak napravio spisak stranih igrača za koje će tražiti da dobiju državljanstvo Rusije

Mladi reprezentativci Srbije Milan Milanović i Uroš Ćosić trebalo bi da predstavljaju budućnost ruskog fudbala ako bi se pitao selektor „zbornaja komande“ Dik Advokat.

Holandski stručnjak je napravio spisak stranih igrača za koje će tražiti da dobiju državljanstvo Rusije kako bi mogli da igraju za nacionalni tim te zemlje, a među njima su se našla i imena dva talentovana srpska momka.

Iako Milanović koji je do sada nastupao za mladi tim moskovske Lokomotive i centarhalf CSKA Ćosić ne bi odmah ušli u A tim, Advokat smatra da bi bili od velike koristi „baćuškama“ u kvalifikacijama za Mondijal 2014. u Brazilu i Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Selektor naše omladinske selekcije (do 19 godina) Tomislav Sivić smatra da bi bila velika šteta da Srbija ostane bez takva dva fudbalera.

– Sa Milanovićem sam imao sreću da radim, bio je u timu koji sam vodio na kvalifikacijama za Evro, koje smo igrali u Austriji, i mogu da kažem da se radi o momku koji ima ogroman potencijal, a uz to je i veoma dobar i vaspitan momak i siguran sam da ga očekuje blistava karijera. Što se tiče Ćosića, sa njim nisam radio, ali sve što sam čuo o njemu ispričano mi je u superlativima i zato bi za naš reprezentativni fudbal bila velika šteta ako u budućnosti ne bismo mogli da računamo na njih – kaže Tomislav Sivić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!