Zenit nudi Ivanoviću blanko ugovor!

Pretpostavlja se da će staviti na papir ugovor na godinu dana plus opciju da se produži za još jednu i slične uslove koje je imao i do sada.

Branislav Ivanović sigurno će ostati u Zenitu, a koliko godina i za koliku platu moraće da odluči sam, jer mu je uprava na sto stavila – blanko ugovor!

Prva informacija oko blanko ugovora prokomentarisana je kao čaršijsko nagađanje, ali vest je apsolutno istinita. Teško da u svetu trenutno postoji fudbaler sa 36 godina koji ima takvu privilegiju kao kapiten Zenita i rekorder po broju odigranih utakmica za selekciju Srbije. Banetove partije na terenu, golovi, značaj u defanzivi kao komandanta odbrane, ali više njegov autoritet u svlačionici i van njega su i dovele čelnike kluba iz Sankt Peterburga da odluče da sa sebe skinu teret odgovornosti i prebace ga u Ivanovićev šesnaesterac.

Nije lako sjajnom sportisti da sam popuni dve kolone sa ciframa ali u Zenitu su potpuno sigurni da će Bane to uraditi najbolje za sve. Jer, on je jednostavno realan, samosvestan i odgovoran. Pretpostavlja se da će staviti na papir ugovor na godinu dana plus opciju da se produži za još jednu i slične uslove koje je imao i do sada.

– Igraću fudbal dok budem uživao i mogao da se takmičim sa svakim – izjavio je još pre godinu dana Ivanović za ruske medije.

Zenit je juče zatvorio sezonu u Premijer ligi gde je suvereno osvojio titulu, čeka ga finale kupa protiv Himkija 25. jula za drugu duplu krunu u istoriji kluba (prva 2010.). A, kad se to završi, Bane će već koliko u ponedeljak vratiti potpisan ugovor čelnicima Zenita.

Izvor:
Direktno.rs
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!