Zbog milionskog duga Partizana bivšim igračima – neizvesna evro-licenca?

Novi problemi u Humskoj. Kako piše “Sportski žurnal”, Partizan ne samo što ima neizmirene račune prema države, nego i prema fudbalerima koji su nosili njegov dres.

Partizanov gorući problem pred 31. mart i UEFA monitoring nije poreski dug državi (pre tačno godinu potpisan novi sporazum o odlaganju plaćanja), već zaostale nadoknade bivšim asovima.

Iznos: milionski!

Prvi u redu za zarađeno je Lazar Marković, letošnjeg „neslavnog” oproštaja s crno-belima, otud – smanjenog manevra za mogućnost reprograma, proveren lek iz prošlosti.

Licenca za evropska takmičenja uslovljena je i celokupnom isplatom Milošu Jojiću, Zoranu Tošiću, Vladimiru Stojkoviću… naglasimo: sa opravdanim zahtevima da im se na bankovnom kontu pojavi dogovoreno, neizmireno u slovom ugovora predviđenom roku. Dodajmo: „slabih” na Partizan i, zbog toga, ranijih odluka o (delimičnom) prolongiranju.

Pred velikanom iz Humske je burna sedmica: u sredu ili četvrtak trebalo bi da bude održana Skupština (rasprava o izveštaju i odgovornosti predsednika Upravnog odbora), nezadovoljni navijači za utorak najavljuju protest…

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!