Uroš Spajić odstranjen iz prvog tima Tuluza!

Srpski defanzivac je proteklog vikenda odbio naredbu da zaigra za drugi tim Tuluza koji se takmiči u petoj ligi.

Srpski reprezentativac Uroš Spajić mogao bi da bude odstranjen iz prvog tima Tuluza usled neslaganja sa trenerom Paskalom Dupreom, prenose lokalni francuski mediji.

Tuluz se trenutno bori za opstanak u francuskom prvenstvu, a u ovom trenutku se nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli, dok trener Dupre, pored loših rezultata, mora da se bori i sa lošom atmosferom u svlačionici.

Naime, prvi na udaru navodno je bivši fudbaler Crvene zvezde, 23-godišnji Spajić pošto je odbio naredbu da u nedelju popodne igra za drugi tim Tuluza koji se takmiči u petoj ligi.

– “I dalje merim situaciju jer imam nekoliko igrača koji se ne pridržavaju pravila u potpunosti. Ne bih želeo da sezona propadne zbog ponašanja pojedinaca. Znam da igrač može biti razočaran kada se ne nađe u startnih 11. Ali najmanje što može da uradi je da poštuje klub koji mu daje platu. A sudeći po voznom parku uoči treninga, plate su dobre i redovne. Mora da postoji solidarnost u timu”, rekao je Dupre.

Pored srpskog štopera, pominje se i ime bivšeg kapitena Akpa-Akpoa, ali ipak još uvek ostaje da se vidi o kome je tačno reč i ko će na kraju morati da snosi posledice.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!