UEFA zabranila meč Republika Srpska – Srbija!

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) obavestila je Fudbalski savez Republike Srpske da neće dozvoliti odigravanja prijateljske utakmice sa Srbijom.

Radovali su se Srbi sa obe strane Drine prijateljskoj utakmici koju su reprezentacije Republike Srpske i Srbije trebalo da odigraju u Banjaluci, ali od toga ipak neće biti ništa.

Kako prenose “Nezavisne novine” UEFA je poslala dopis Fudbalskom savezu Republike Srpske u kojem je obavestila čelnike te organizacije da zabranjuje odigravanje utakmice sa Srbijom zakazane za 15. jun 2015. godine!

UEFA je odlučila da zabrani odigravanje prijateljske utakmice Srpske i Srbije zbog mogućih incidenata a u dopisu je navela da “stav može biti preispitan ukoliko se situacija po pitanju bezbednosti promeni”.

Fudbalski savezi dveju zemalja već duže vreme planiraju odigravanje prijateljske utakmice u Banjaluci a prvi put je duel Republike Srpska i Srbije odložen zbog obaveza selekcije BiH u kvalifikacijama za EURO 2016.

Pomenuta utakmica najpre je zakazana za 4. septembar 2014. godine a posle odlaganja odlučeno je da bude odigrana 15. juna tekuće godine.

Da li će i kada Republika Srpska i Srbija odigrati prijateljsku utakmicu ostaje nam da vidimo ali je jasno da u datom trenutku UEFA ne dozvoljava susret reprezentacija dvaju zemalja koje gaje bratske odnose.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!